Ottstyling is een advies buro op het gebied van interieur en styling

Wat doet Ottstyling

Voor elke opdrachtgever breng ik de wensen en (on)mogelijkheden in kaart en vertaal dit naar een eigentijds, helder en overzichtelijk concept passend bij jouw situatie, wensen en budget. Ik kan je van A tot Z helpen bij het realiseren van jouw project, van advies tot en met realisatie en alles wat daar tussen zit. Bij kleine en grote projecten zorg ik ervoor dat de rode draad niet uit het oog verloren raakt, dat de juiste keuzes worden gemaakt zonder concessies te doen aan het concept en de beoogde sfeer. Omdat ik houd van duidelijkheid en openheid heb ik 4 concrete adviezen samengesteld. Natuurlijk is het altijd mogelijk om een geheel eigen, persoonlijk op maat gemaakt, advies voor je te maken, al naar gelang jouw wensen.

Aanbod

Interieuradvies

Een compleet pakket voor diegenen die een ruimte helemaal willen aanpakken.

Afstylen

Ben je tevreden met de basis maar wil je graag hulp bij het afstylen?

Kleuradvies

Kom je er niet uit welke kleur te kiezen? Dan is dit juiste advies voor jou.

Bouwtekening

Een verbouwing brengt een hoop keuzes met zich mee. Graag help ik je hierbij.

Interieuradvies

Een compleet pakket voor diegenen die graag een ruimte helemaal willen aanpakken en op zoek zijn naar eenheid en sfeer.

Stap 1

Bij jou thuis vindt het eerste kennismakings gesprek plaats. Hier kan ik meteen de sfeer, de lichtinval en de grote van de ruimte ervaren.
Ik kijk met een frisse blik naar je woning en luister naar je wensen en ideeën. Samen gaan we op zoek naar een bij jou passende stijl en sfeer.

Stap 2

Als ik een goed beeld heb van de situatie ga ik hier verder in mijn studio mee aan de slag.

Stap 3

In een tweede gesprek zal ik het plan wat ik heb gemaakt voor jouw ruimte presenteren. Dit kan op locatie zijn of in mijn studio,net wat jij het fijnst vindt. Ik leg uit waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt. Op deze manier gaat het plan ook voor jou leven.

De basis van dit advies is een moodboard. Dit moodboard vormt de leidraad van mijn concept en moet de sfeer pakken die we gaan neerzetten.
Naast het moodboard maak ik een interieurindeling op schaal, met product ideeën en een visualisatie hiervan, een een kleurplan, een verlichtingsplan, en een overzicht met meubel adviezen. Daarin neem ik natuurlijk mee welke meubels jullie willen behouden.
Ik zorg ervoor dat er een goede basis wordt gelegd voor een eigentijds interieur dat aan jouw persoonlijke smaak voldoet!

Dit interieuradvies kost € 295,- euro per ruimte.

Bonus

Wanneer je nu een afspraak maakt voor een interieuradvies ontvang je na afronding van dit advies nog iets extra’s!
Een maand lang gratis online begeleiding bij het uitvoeren van jouw interieurplan ter waarde van €150,-!
Je komt in een besloten app groep en krijgt antwoord op al je vragen met betrekking tot jouw interieurplan. Ben je aan het winkelen en weet je niet zeker of het kussen wat je zo mooi vind wel in het plaatje past? Twijfel je over de kleur van de bank die je wilt aanschaffen? Leg het aan mij voor, stuur eventueel een foto mee en ik help je met het maken van de juiste beslissing!

Afstylen

Dit pakket is bedoeld voor diegenen die al tevreden zijn met de basis van de ruimte maar nog net even hulp willen hebben bij het afstylen, de puntjes op de i.

Stap 1

We bespreken samen, in de betreffende ruimte, wat je wensen zijn, hoe je de sfeer graag zou willen veranderen, wat je mooi vind en wat niet, wat je nog mist in de ruimte.

Stap 2

Vervolgens ga ik voor jou, of gaan we samen, shoppen binnen het met jou afgesproken budget.

Stap 3

De verzamelde items worden met aandacht en zorg verdeeld in de ruimte, je zult zien dat de ruimte er ineens heel anders uit ziet! Met de juiste accessoires, kleur en materiaal gebruik wordt eenheid en rust aangebracht, helemaal in de sfeer en stijl die jij voor ogen hebt!

Afstylen kost € 150,- per ruimte exclusief de materialen.

Kleuradvies

Soms is het genoeg om alleen een andere kleur op een wand aan te brengen en de accessoires hier op aan te passen. Kom je er niet helemaal uit welke kleur te kiezen? Wellicht is dit dan het juiste advies voor jou.

Ik kom 1 uur bij jullie langs en kijk mee naar de kleuren in jullie huis. We bekijken samen welke sfeer je voor ogen hebt en met welke kleuren je dit kan bereiken.
Na mijn bezoek werk ik mijn advies uit en stuur het jullie toe.

Een kleuradvies kost €100,-

Advies bouw tekening

Een advies bij een bouwtekening is speciaal bedoeld voor mensen die een huis gaan (ver)bouwen. Een verbouwing brengt een hoop keuzes met zich mee. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Zo kan het verplaatsen van een muur of deur de ruimte net even wat speelser maken, of net de ruimte opleveren voor bijvoorbeeld een lekkere loungeplek. Graag help ik je hierbij. Ik geef je altijd nieuwe inzichten en breng je op ideeen!

Stap 1

We bekijken samen de tekening van het huis of de verbouwplannen waar je mee aan de slag gaat.
We bespreken welke sfeer en indeling je voor ogen hebt.

Stap 2

In mijn studio kijk ik kritisch naar de bouwtekening en zoek naar een praktische en leefbare indeling. Hierbij word rekening gehouden met de beoogde sfeer.
Ik vind het leuk een ruimte net even anders dan anders te maken dus ga ook op zoek naar leuke creatieve ideeen .

Stap 3

In een tweede gesprek licht ik het plan nader toe aan de hand van een interieurindeling op schaal, met product ideeën en visualisatie hiervan, een kleurplan, en een verlichtingsplan.

Kosten: een advies bij een bouwtekening kost € 250,-

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?
Bel gerust! 06 15317933

In overleg kunnen we uiteraard ook een advies op maat samenstellen met een andere samenstelling dan de genoemde adviezen.
Desgewenst kan ik jouw project volledig realiseren maar ook kunnen we in overleg bepalen wat je zelf kan doen of wilt laten doen.
• Genoemde tarieven gelden per ruimte met een gemiddelde omvang (eventuele afwijkingen bespreken wij voorafgaand)
• Genoemde tarieven zijn inclusief btw. • Mijn uurtarief is €87,50 incl. btw.
• Reiskosten buiten een straal van 20 km rondom Holten bedraagt €0,25 per kilometer