Wat ik belangrijk vind, is eigenheid, persoonlijkheid en sfeer.

Mijn uitdaging is om bij iedere opdracht een interieuradvies te geven dat helemaal past bij de opdrachtgever, functioneel is maar ook net even anders dan anders. Ik zoek naar rust en eenvoud in elke ruimte. Met een mix van oude en nieuwe items, materiaal en kleurcombinaties, zorg ik voor spanning en karakter. De natuur is mijn grootste inspiratiebron en die haal ik graag in huis door te werken met natuurlijke materialen zoals linnen, hout, wol. Ook werk ik altijd met planten en bloemen, want dat brengt de ruimte pas echt tot leven. Mijn talent zit in mijn gevoel voor kleur, sfeer en oog voor detail. Bij iedere opdracht ga ik ervoor het maximale te bereiken.

Omdat Ottstyling een onafhankelijk interieur buro is laat ik mij niet leiden door een ontwerper of voorraad. Ik focus mij enkel en alleen op jouw persoonlijke wensen.

Ottstyling is sinds 2012 het adviesburo van Isabelle Ott

Na een lange carrière als verpleegkundige heeft Isabelle een paar jaar geleden besloten het roer om te gooien. Ze volgde de opleiding interieurstyling aan de Academie Artemis, hogeschool voor styling en vormgeving te Amsterdam en maakte van haar passie haar werk! Naast haar werk als interieurstylist bij Annemarie Wonen Holten heeft zij ook haar eigen advies studio waar zij verschillende adviespakketten aanbiedt.
Isabelle werkt met veel plezier in het stylingvak en houdt zich bezig met uiteenlopende disciplines van styling en interieur. Ze werkt samen met een betrouwbaar netwerk van verschillende experts en leveranciers om ieder project tot een succes te kunnen maken.

Inspiratie

Om mijn opdrachten verrassend en vernieuwend uit te kunnen werken, zorg ik ervoor goed op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen, producten en materialen. Ik haal mijn inspiratie uit dagelijkse dingen, bijvoorbeeld de natuur om mij heen maar trek er ook op uit. Ik bezoek beurzen, designevents, musea, winkels en allerlei evenementen. Verder volg ik dagelijks vele blogs en social media waardoor ik precies weet waar en wat er te koop is in designland!